Website

Print Friendly, PDF & Email
Hoe gebruik ik de kalenders op de website?
 • De schoolkalender bevat alle activiteiten, georganiseerd door school en/of oudercomité, die relevant zijn voor u of uw kind.  Ze bevatten dus alle info uit de maandelijkse Verrekijker, de Klimopvang activteiten, …  We proberen hem zo snel mogelijk (normaal binnen de 5 werkdagen) na het verschijnen van de papieren Verrekijker up-to-date te maken.
 • De  klaskalenders (zie voorbeeld) bevatten enkel die activiteiten die relevant zijn voor een specifieke klas.  Het is dus een gefilterde lijst activiteiten uit de schoolkalender.
 • De OC-kalender bevat alle activiteiten waar het oudercomité (OC) mee voor instaat.
 • WIST JE DAT je elke kalender op verschillende manieren kan tonen?

 

 • WIST JE DAT  je elke kalender automatisch kan synchroniseren met je Google of andere kalenders?  Zo heb je altijd automatisch een up-to-date schoolkalender op zak of in je PC.  Overtypen van activiteiten is dus niet meer nodig!

 

subscribe

 

Waarom komen de email-notificaties in mijn spamfolder terecht en hoe kan ik dat oplossen?
 • Spamfilters worden steeds bijgewerkt en verbeterd waardoor sommige filters de mails vanuit de klimminglijst aanzien als spam. Je kan dan best de instellingen van je mailprogramma aanpassen om dit te voorkomen. We proberen hieronder een overzicht te geven van de meest gebruikte mailclients die problemen kunnen geven.
 • Gmail: Je maakt hier best een filter aan die de mails die afkomstig zijn van admin@deklimming.be niet naar je spamfolder stuurt. Dit doe je als volgt:
  • Je gaat naar je instellingen en klikt daar op filters
  • Je maakt een nieuwe filter aan via de link “Nieuwe filter maken”
  • Daar vul je volgende gegevens in en klikt op “Filter maken met deze zoekopdracht”
   gmail-stap1
  • Je klikt op “Filter maken” en klaar!
   gmail-stap2
2 reacties op “Website
 1. tom schreef:

  Hey Dirk,

  Volgens mij zit er een bug in de agenda. De default agenda’s zijn 3B & 4B merk ik op. Als ik de categorieën wijzig naar die van mijn kinderen (2KA & 1A), blijven deze van 3B & 4B actief staan. Ook als ik alle categorieën deselecteer, blijven deze 2 boven genoemde kalenders openstaan en geladen worden. Ik verwacht hierbij dus geen resultaat te zien. Er gebeuren calls naar de backend service en deze krijgen status code 200 wat goed is, enkel zijn het niet de correcte gegevens die terug komen. Ik heb als test toch de export uitgevoerd naar mijn google agenda, maar dat zijn dus de activiteiten van 3B & 4B.

  Kan je hier naar kijken, zodat we de agenda’s van onze kinderen kunnen koppelen in onze agenda.

  • Dirk Diddens schreef:

   Dag Tom,

   Dank voor de melding. Wel vreemd. Kan dat probleem niet reproduceren. Hier gedraagt kalender zich op eerste zicht als verwacht. Dwz bij enkel selectie van categorie 2KA of 1A filtert de lijst van events, en toon géén resultaten meer. Getest op Chrome (Versie 60.0.3112.113). Welke browser gebruik je? Groet, Dirk.

Geef een reactie