Welkom op ons jaarlijks eetfestijn!

Print Friendly, PDF & Email

Ons eetfestijn staat voor de deur. Op 19 en 20 oktober zetten we onze schooldeur hiervoor open.  De uitnodiging werd reeds meegegeven alsook de voorverkoopkaarten.

De school gebruikt de middelen uit deze activiteiten voor het vieren van de sint, grootouderactiviteiten, speelplaatsverfraaiing, tussenkomst in de maximumfactuur bij klassen die gaan zwemmen,… omdat dit niet kan via de werkingstoelagen. Werkingstoelagen die al vaak ontoereikend zijn.

Verder leggen we ook een spaarpotje aan om ook in de toekomst noodzakelijk investeringen te kunnen doen. Met de middelen uit de voorbije jaren hebben we o.a. onze schoolbus aangekocht. We hebben inmiddels op deze bus ook gordels laten aanbrengen op elke zitplaats en de bus werd ook uitgerust met een achteruitrijcamera en dodehoekcamera. Binnenkort wordt hij ook nog voorzien van een belettering met de naam van ‘De Klimming’.

Dus: Dank bij voorbaat aan al de bezoekers op ons eetfestijn om deze bijkomende kosten, investeringen in het belang van onze kinderen mogelijk te maken.

Geef een reactie